Duygu Boztepe ve Ersin Özşen evlendi

Eşi Sertaç Boztepe'yi lenfoma kanseri nedeniyle 6 yıl önce kaybeden Duygu Boztepe bir süredir aşk yaşadığı Erşin Özen ile evlendi. Fethiye'de dünyaevine giren ünlü çiftten Boztepe, sosyal medya hesabından ''Biz 'Evet' dedik!'' notuyla paylaşımda bulundu.

Oyuncu eşi Sertaç Boztepe'yi mücadele ettiği lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden Duygu Boztepe yeniden nikah masasına oturdu. Ersin Özşen ile hayatını birleştiren Duygu Boztepe çiftinin nikahı Fethiye'de gerçekleştirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Duygu Boztepe, sevincini sosyal medya hesabından "Biz 'Evet' dedik..." notuyla takipçileriyle paylaştı.

DUYGU BOZTEPE KİMDİR?

29 Ekim 1983 yılında doğdu. Bugüne kadar bir çok dizi ve reklam filminde rol alan güzel oyuncu eski mankenlerden Sertaç Boztepe ile evliydi. Ancak eşini Kanser nedeni ile yitiren Duygu Boztepe özellikle Zengin Kız Fakir Oğlan isimli dizideki Nazlı karakteri ile bilinmektedir. Son olarak Hayatımın Aşkı dizisinde Nilüfer karakteri ile yükselişe geçen Duygu Boztepe 2008 yılında Türkiye Yüz Güzeli seçilmiştir. Duygu Boztepe'nin rahmetli eşinden Duru isminde 3,5 yaşında bir kızı bulunuyor.