Eşe, arkadaşa Avukatlar Günü mesajları ve güzel sözler! 5 Nisan Avukatlar Günü kutlama mesajları 2022

5 Nisan Avukatlar Günü mesajları ve sözleri arama motorunda bu yıl da yer edindi. Toplumun en önemli parçalarından olan adalet sisteminde önemli bir role sahip olan ve birey hak ve özgürlüklerini savunan avukatlar için her yıl 5 Nisan tarihinde kutlanan Avukatlar Günü mesajları ve sözleri ile tebrik ediliyor. İşte duygusal ve anlamlı 5 Nisan Avukatlar Günü mesajları...

Her yıl 5 Nisan tarihinde kutlanan Avukatlar Günü sebebiyle adalet ve hukuk sisteminde önemli bir role sahip olan avukatlar için destek mesajları paylaşılıyor. 5 Nisan 1878'de toplanan İstanbul Barosu'nun toplanış vesilesiyle ilan edilen 5 Nisan Avukatlar Günü mesajları ve sözleri bu bağlamda öne çıkıyor. İşte 5 Nisan Avukatlar Günü mesajları ve sözleri...

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJLARI

Hukuk devletinin olmazsa olmazı yargı erkinin temel tası ve en büyük güvencesi olan, savunma mesleğinin temsilcileri olan avukatlarımızın bu özel gününü kutlarım.

Avukat olarak gerçeğin gücünü kovalayan tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü kutlu olsun.

Hukuku üstün kılmak için savaşan hak ve adaletten yana olan hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuk sisteminin en dayanıklı zincirleri olan cansiperane bir şekilde hakkın peşinden giden tüm avukatların Avukatlar Günü kutlu olsun.

Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuksuzlukların giderek arttığı hukukun istisna olduğu bir dönemde kalan hukuk namına hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Adaletin güçlüden değil haklıdan yana olması dileğimle, tüm hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Müslüman ülkelerdeki adaleti sorduklarında, Onlara Hz. Ömer öldü deyin! Benim ve tüm hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Adalete ve adil yargılamaya bir gün herkesin ihtiyacı olabilir. Avukatlar Gününü kutlarım.

Hiçbir şey bir devleti kendi kanunlarını ihlal etmekten daha hızlı yıkamaz. (Thomas Clark)Avukatlar Gününü kutlarım.

Hak ve hukukumuzu koruyan avukatlarımızın, Avukatlar Gününü kutlarım.

Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlıga erismesi ve bu bilincin tüm topluma yerlesmesi arzusu ile avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.

Adalete ve adil yargılamaya bir gün herkesin ihtiyacı olabilir. Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuku üstün kılmak için savaşan hak ve adaletten yana olan hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.