35 ülkeden İstanbul'a ‘güzellik' için geliyorlar

Türkiye ve Avrasya'nın lider sektör ve işbirliği platformu BeautyEurasia, bu yıl da yerli katılımcılarla yabancı alıcıları buluşturmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ekonominin lokomotif sektörleri için fuarlar düzenleyen Hyve Group, 15-17 Haziran tarihleri arasında BeautyEurasia-Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı'nın 17'ncisini düzenleyecek.

400 VIP SATIN ALMACI

Yerli ve yabancı toplam bin katılımcının yer alacağı fuar, geniş bir coğrafyadan uluslararası üretici ve tedarikçilerin yeni ürün, hizmet ve yenilikçi teknolojilerini bir araya getirecek. İstanbul Fuar Merkezi'nde sektörü buluşturacak BeautyEurasia, yeni iş anlaşmaları için hazırladığı fırsatların yanı sıra, karar verici kurum ve kuruluşların işbirliğinde, kozmetik sektörüne yön veren son gelişmeleri de gündeme taşıyacak. Fuara iki aydan fazla bir süre olmasına rağmen, bini aşkın satın alma profesyonelinin katılma talebinde bulunduğu belirtildi. Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Şili, Fransa, Ürdün, Kenya, Fas, Hollanda, Panama, Suudi Arabistan, İspanya, Uruguay ve ABD'nin dahil olduğu ülkelerden 100'e yakın VIP satın almacı fuara şimdiden kayıt yaptırdı. Fuar süresince 35 ülkeden toplamda 400'den fazla VIP satın almacı ağırlanması hedefleniyor.

ŞİMDİDEN BÜYÜK TALEP VAR

Şimdiden hem katılımcı hem de satın alma profesyoneli ve yatırımcı açısından küresel markaların fuardaki yerlerini kesinleştirdiğini belirten Hyve Group Bölge Direktörü Kemal Ülgen, şunları söyledi: "Hedefimiz, bir önceki yıl 56 ülkeden 150'den fazla satın alma profesyoneli ve yatırımcıyla fuar katılımcılarımızın gerçekleştirdiği 2 bin 500'ün üzerinde iş gelişmesini daha da yukarı taşımak. Fuarımıza gelen küresel ilgi, bu yolda önemli bir adım."