Alişan ile Ece Erken yıllar sonra barıştı

Demet Akalın ile barıştığı için Alişan ile arası açılan Ece Erken, 3 yıllık küslüğün bittiğini duyurdu. Instagram hesabından Alişan ile eşi Buse Varol'unda yer aldığı bir fotoğrafını paylaşan Ece Erken seneler süren küslüğü bitirdi.

Ünlü şarkıcı Alişan, 2019 yılında Demet Akalın ile barışması ile birlikte yakın dostu Ece Erken ile arası açılmıştı. Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ece Erken, Alişan ile barıştığını Buse Varol'unda yer aldığı bir fotoğraf ile ilan etti.

ALİŞAN İLE ECE ERKEN YILLAR SONRA BARIŞTI

Yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ece Erken, kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybettiği için zor günler geçiren Alişan'a zeytin dalı uzattı. Kıbrıs'ta bir araya gelen ikili barıştıklarına dair fotoğraf çektiremeyince Ece Erken'den hamle gecikmedi.

BUSE VARUL'U PAYLAŞIM!

Ece Erken, Instagram hesabı üzerinden Alişan ile eşi buse Varol'unda yer aldığı bir fotoğrafını paylaşıp; "Kıbrıs'ta çekilemedik vakit yoktu. Bir TBT yapasım geldi" notunu yazdı.

Aynı paylaşımı Alişan'da kendi Instagram hesabından yayınlayarak barıştıkları haberleri doğruladı.

DAHA ÖNCE DE ALİŞAN'A ZEYTİN DALI UZATMIŞTI!

Temmuz ayında Alişan'a bir zeytin dalı uzatan Ece Erken Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Eymen'im yeterince sensiz büyüdü. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek. Seni çok seviyorum, güçlü olman lazım ve olacaksın" ifadelerini kullanmıştı.