SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı da aranmıyor! 3 yıllığına 2.950 TL ödenecek! Tek koşulu var!

Her ay güncel kampanyalarını duyuran bankalar Haziran ayına günler kala yeni promosyon tekliflerini duyurdu. Yeni emekliler ve henüz promosyonunu almamış olanlar için bankaların yeni teklifleri sunulmaya devam ediyor. Başvuran kişilere ödemeler anında yapılıyor.

Bankaların çoğu belirli tarihler arasında emekli vatandaşlara yeni promosyon teklifleri sunmaya devam ediyor. Özetle bir bankadan maaşını 3 yıl boyunca almayı taahüt eden emeklilere nakit promosyon ödemesi için başvurular alınıyor. Bankalar Haziran öncesi sunduğu tekliflerini yeniledi.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası emeklilere 500, 625, 750 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

Paranızı PTT'den hemen alabilirsiniz! Ödeme için talimat verildi! En az 1.090 TL hesaplara geçecek!

AKBANK

Emekli maaşını Akbank'tan alanlara 2.750 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuluyor.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 1 Nisan 2022 - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Akbank'tan almayı taahhüt ederek 2.750 TL'ye varan promosyon alabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank'a taşıyabilirsiniz.

İŞ BANKASI

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası'ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor.

YAPI KREDİ

Yapı Kredi 3.000 TL'ye varan nakit promosyon kampanyası sunuyor.

20 Mayıs 2022-30 Haziran 2022 tarihleri arasında emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren kişiler 3.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Ödemeler başladı! e-Devlet'ten bizzat başvurana ödeniyor! 18 yaş üzerine anında yatırılıyor