3 aylık bebek Cihan Göç olayı nedir, sağlık durumu nasıl? Bebek Cihan Göç'ün annesi Semra Göç kimdir, ifadesi nedir?

Gaziantep'te babası tarafından işkence edilen 3 aylık bebeğin annesi Semra Göç, skandal olayı bir bir anlattı. Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen 3 aylık bebek Cihan Göç'ün sağlık durumu merak konusu oldu. İnternet aramalarında ''3 aylık bebek Cihan Göç olayı nedir, sağlık durumu nasıl? Bebek Cihan Göç'ün annesi Semra Göç kimdir, ifadesi nedir?'' sorusuna yanıt aranıyor.

Bebek Cihan Göç'ün annesi Semra Göç, yaşanan skandal olayı anlattı. Gaziantep'te bir babanın bebeğine uyguladığı şiddet sosyal medyada büyük tepki toplarken anne Semra Göç ve bebeğin son durumu merak konusu oldu. Peki Bebek Cihan Göç'ün sağlık durumu nasıl? Anne Semra Göç kimdir, ifadesinde neler söyledi?

CİHAN BEBEK SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sosyal medya 3 aylık bebeğine şiddet uygulayan Yunus Göç'ün görüntülerini konuşuyor. Ağlayan bebeğini dövdüğü için gözaltına alınan Yunus Göç ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı kamuoyunu bilgilendirdi. İşte olayın detayları ve Gaziantep'te babasının dövdüğü Cihan bebeğin son durumu...

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Gaziantep'te, babası Yunus Göç tarafından ağladığı için dövülen 2 aylık Cihan bebeğin hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Cihan bebeği, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirten Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, "Gece saatlerinde Gaziantep Üniversite Hastanesi Tıp Fakültesi'nden direkt olarak hastamız hastanemize getirildi. Üniversite hastanesine de hastamız kafa travması olarak getirilmiş. Bebeğin babası tarafından darp edildiğini öğrendik. Üniversite hastanesinde yapılan ilk müdahalede beyinde kanama tespit edilmesinin ardından yoğun bakım olarak bebek hastanemize sevk edildi. Burada ilk tetkiklerin ardından biz de muayenemize başladık. Daha sonra çektiğimiz beyin tomografilerinde de beyin kanamasında bir artış görmediğimiz için şu an için cerrahi bir müdahale düşünmedik. Sürece medikal tedavi ile devam ediyoruz. Beyin kanaması geçirdiği için bebeğin hayati tehlikesi de devam etmekte" diye konuştu.

ANNESİ SEMRA GÖÇ İFADESİNDE NELER ANLATTI?

Görüntüleri çeken kişinin bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili konuşan gözü yaşlı anne Semra Göç, eşinin en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, 'Beni mutfağa çay ve yemek yapmaya gönderiyordu. O sırada da çocuğu dövüyordu. O dövdüğü esnada kapı deliğinden bakmak istedim. Anahtarı çıkarıp delikten baktım. Çocuğun suratına avcunun içiyle vuruyordu. Birden çok kötü oldum, geri çekildim. Nefes alamadım. Nefesim kesildi.' dedi.