MPİ Sayısal Loto çekilişi 3 Aralık sonuçları bilet sorgula ekranı! Çılgın Sayısal Loto 3 Aralık çekiliş sonuçları açıklandı!

3 Aralık 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için beklenen açıklama geldi. Zengin olma hayali ile bilet alan piyango severlerin yakından takip ettiği Çılgın Sayısal Loto çekilişi 3 Aralık sonuçlarına göre kazandıran numaları belli oldu. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş saati ve detayları haberimizde.


Çılgın Sayısal Loto'nun 3 Aralık tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılan 3 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları kurumun resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto 3 Aralık çekiliş sonuçları ve sorgulama ekranı

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI - 3 ARALIK 2022

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Saat 21.30'da başlayan çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlandı. Bilet sorgulama işlemleri ise "millipiyangoonline.com" adresinde.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 4, 12, 14, 52, 68, 76 Joker 57 SüperStar: 67

ÇILGIN SAYIFAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL'lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

SÜPERSTAR NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz. Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL'dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın!

Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.