MPi Çılgın Sayısal Loto çekilişi bilet sonucu sorgula! Çılgın Sayısal Loto çekilişi 3 Ağustos sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 3 Ağustos sonuçları açıklandı. Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi bilet alan vatandaşlar ile sonuçlar paylaşıldı. Haftanın 3 günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto 3 Ağustos çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar haberimizde.

3 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak aktarılacak. Para kazanma hayali kuranların Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto; haftanın 3 günü 21.30'da çekildi. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

İşte günün Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaraları; 5 - 12 - 13 - 14 - 32 - 71 Joker: 79 SüperStar: 24

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.