2022 POMEM mülakat sınav giriş belgesi nasıl alınır? 28. Dönem POMEM mülakat sınavı ne zaman saat kaçta yapılacak?

Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) yapılacak polis adayı alımlarına ilişkin mülakat sınavı giriş belgeleri yayımlandı. 28. Dönem POMEM mülakat sınavına katılacak adaylar, sınav yeri ve tarihlerini kurumun resmi internet sayfası üzerinden öğrenebilecek. Peki 28. Dönem POMEM mülakat sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak, sınav giriş belgesi nasıl alınacak?

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı POMEM'lere alınacak polis adayların mülakat sınavı giriş yeri ve tarihleri açıklandı. POMEM 28. dönem mülakatları heyecanla bekleyenlerin yakından takip ettiği duyuru geldi. Peki 28. Dönem POMEM mülakat sınavı ne zaman saat kaçta yapılacak? Mülakat sınav giriş belgesi nasıl alınır?

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.

İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ