25 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 25 Temmuz 2022 tarihli kazandıran numaralar merak konusu oldu. Haftada üç kez çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'nun bugün ki sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. Noter huzurunda düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 25 Temmuz sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline adresinde.

25 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde joker ve süperstar numaraları ise kazançları katlayacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenen 25 Temmuz 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını ve yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte günün çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama sayfası...

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sayısal çekilişi saat 21:30'da gerçekleşti. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise "millipiyangoonline.com" adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar; 8, 15, 23, 34, 46, 73, Joker: 47, SüperStar; 39

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto yenilendi ve yeni adı Çılgın Sayısal Loto oldu!

Büyüyen ikramiyeleriyle rekor kırmaya geliyor. Yenilenen oyun sistemi ve daha önce görülmemiş büyüklükteki ikramiyeleriyle Çılgın Sayısal Loto seni çok şaşırtacak!

Çılgın Sayısal Loto oynamak için 90 sayıdan 6 şanslı numara seçerek kolonunu oluşturman yeterli!

Tek kolon ücreti 4 TL!

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, www.Millipiyangoonline.com , Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden ve tüm bayilerden oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.

Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

ÇILGIN SAYISAL LOTO İLE NE KADAR KAZANILIR?

Çılgın Sayısal Loto'da Oyuncuya geri dönüş oranı %55'tir.

Çılgın Sayısal Loto kazanç kategorilerine aşağıdaki yüzdelerde bölünmüştür;

1.kategori kazançlarına ödül havuzunun %13'ü; Her çekilişte, birinci kategori kazananı olmadığı durumlarda, ilgili ödül havuzu, bir sonraki çekilişte yine 1. kategori ödül havuzuna eklenerek bu kategoriye ait ödülü büyütür.

2.kategori kazançlarına ödül havuzunun %13'ü ; Her çekilişte, ikinci kategori kazananı olmaması durumunda, ilgili ödül havuzunun % 50'si birinci kategori ödül havuzuna eklenir, diğer %50'si Büyük ikramiyeyi yeniden başlatma fonuna aktarılır.

3.kategori kazançlarına ödül havuzunun %8'i; Her çekilişte, ikinciden daha düşük herhangi bir kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu hemen alttaki kategorinin ödül havuzuna eklenir.

4.kategori kazançlarına ödül havuzunun %8'i, Her çekilişte, ikinciden daha düşük herhangi bir kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu hemen alttaki kategorinin ödül havuzuna eklenir.

5.kategori kazançlarına ödül havuzunun %20'si; Her çekilişte, ikinciden daha düşük herhangi bir kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu hemen alttaki kategorinin ödül havuzuna eklenir.

6.kategori kazançlarına ödül havuzunun %30'u; En düşük kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu bir sonraki çekilişin tüm ödül havuzuna eklenir.

Kalan %8 Özel Çekiliş Fonuna tahsis edilir.

Aynı kategoride birden fazla kazanan olması durumunda, kategori ödül havuzu kazananlar arasında eşit olarak paylaştırılır.