MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı: Çılgın Sayısal Loto çekilişi 24 Ağustos sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 24 Ağustos 2022 tarihli kazandıran numaralar belli oldu. Haftada üç kez çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'nun bugün ki sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarıldı. Noter huzurunda düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 24 Ağustos sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline adresinde.

24 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde joker ve süperstar numaraları belli oldu. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenen 24 Ağustos 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları haberimide.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sayısal çekilişi saat 21:30'da başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise "millipiyangoonline.com" adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş oldu.

İşte günün Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaraları; 3 - 22 - 38 - 77 - 82 - 87

Joker: 56 + Süperstar: 71

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

SÜPERSTAR NEDİR?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen ve tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda kazanç miktarını arttıran yeni bir özelliktir.

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.