Günlük burç yorumları

Bugün Terazi'ler kazançlarını değerlendirirken çevresel faktörleri de göz önünde bulundurmalılar. Boğa burçları ise düşüncelerini saklama eğiliminde olacaklar.

Koç'lar için duygusal konular ağırlıkta olacak. Başak'lar ise inatçı fakat aktif bir ruh hali geçiriyor.

Günlük burç yorumları: 24 Temmuz 2020 güncel burç yorumları bugün nasıl?

KOÇ 

İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Fakat onun inatçı tavırları canınızı sıkacaktır. Verilen sözlerin önemli olduğunu hatırlatmak zorunda kalmak istemiyorsunuz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

BOĞA

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız.

İKİZLER 

Bugün kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Ay, kendinizi aşma konusunda size gereken avantajları sağlıyor. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak sizin olumlu yönünüz.

YENGEÇ 

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor.

23 TEMMUZ BURÇ YORUMLARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ!