Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21 Aralık sonuçları açıklandı! MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sonucu sorgulama sayfası

21 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21 Aralık sonuçları kurumun resmi internet ve YouTube kanalı canlı yayınında belli oldu. Haftanın belirli günlerinde canlı olarak gerçekleşen 21 Aralık tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları zengin olmayı isteyen vatandaşların hayali olmaya devam ediyor. İşte çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21 Aralık sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'nun 21 Aralık tarihli kazandıran numaraları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. Noter huzurunda düzenlenen 21 Aralık 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 21 Aralık 2022

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleşmektedir.

Çılgın Sayısal Loto, dev ikramiyesiyle dün akşam saat 21.30'da düzenlendi.

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve aksam.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişte kazandıran numaralar kurumun resmi internet sayfası "millipiyangonline" üzerinden paylaşılacak.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 51, 54, 63, 67, 77, 88, Joker: 9 SüperStar; 24

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SONUÇLARI - TIKLA/SORGULA

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.