2021 yılında magazin gündemine damga vuran 9 olay

2022 yılına girerken, geçtiğimiz bir yıla damgasına vurmuş olan 9 dikkat çekici olayı haberimizde derledik. İşte 2021 yılında magazin gündemine damga vuran 9 olay...

2021 yılına veda ederken magazin gündeminde öne çıkan gelişmeler de belli olmaya başladı. Sosyal medyanın ve magazin gündeminin en çok konuşulan konularını haberimizde derledik.

1 - OĞUZHAN KOÇ - DEMET ÖZDEMİR AYRILIĞI

Bu yıl sürpriz bir şekilde başlayan ilişkileriyle magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Koç ve Özdemir, senenin sonuna doğru ayrılık kararı aldılar.

2 - KAAN YILDIRIM'DAN AYRILAN HADİSE AŞKI BULDU

Kaan Yıldırım'dan ayrılan şarkıcı Hadise, aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu. Çift ilişkilerinde aileyle tanışma noktasına kadar geldiler.

3 - ALİŞAN KARDEŞİNİ KAYBETTİ

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş korona yüzünden vefat etti. Zor günler geçiren Alişan, duygularını sıklıkla sosyal medyadan paylaşıyor.

4 - IRMAK ARICI YOLDA BİR SÜRÜCÜYE TÜKÜRDÜ

Şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı bir sürücüyle tartıştı. Sürücünün yüzüne tüküren Arıcı'nın bu anları sosyal medyada paylaşıldı ve büyük bir tepki topladı.

5 - ECE RONAY - MEHMET ALİ ERBİL DAVASI

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil arasında "taciz" ve "hakaret" suçlarından dolayı dava başladı. Erbil'i suçlayan Ronay, birçok magazin programında ithamlarına devam etti.

6 - BÜLENT ERSOY İLE MUSTAFA KESER ARASINDA KAPRİS TARTIŞMASI

Ünlü şarkıcılar Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında Benzemez Kimse Bize programlarında yaşanan çekimlerdeki sorunlar yüzünden tartışma çıktı. Keser Ersoy'u yersiz kapris yapmakla suçladı. İki isim birbirleri hakkında sayısız hakarette bulundu ve davalık oldular.

7 - SEREN SERENGİL ACİL AMELİYATA ALINDI

'Dumping sendromu'yla mücadele eden şarkıcı Seren Serengil, acil ameliyata alındı. 40 kilolara kadar gerileyen ve organları iflas noktasına gelen Serengil, olduğu ameliyatla yeniden hayata tutundu.

8 - GÜLÇİN ERGÜL ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile kullandıkları aracın, TIR'ın dorsesine çarpması sonucu trafik kazası geçiren Gülçin Ergül ölümden döndü. Savrulan aracın sürücüsü Lafçı olay yerinde vefat etti. Ergül ise hafif yaralandı.

9 - ÖZCAN DENİZ OĞLUNUN VELAYETİNİ KAYBETTİ

Şarkıcı Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan'a dava açmıştı. Birbirlerini karşılıklı olarak şiddetle suçlayan taraflardan kazanan Feyza Aktan oldu. Aktan, evinin önüne gelen eski eşine daha önce tokat atmış ve tişörtünü yırtmıştı.