2014'te Fransa'da yalnız ve evinden uzakta bulunan 12 yaşındaki bir çocuk, polise, kendini kaçıran bir adamın elinde kaçtığını söylemiş, polisi bir ay uğraştırdıktan sonra gerçekte ne olduğu ortaya çıkmıştır?

2014'te Fransa'da yalnız ve evinden uzakta bulunan 12 yaşındaki bir çocuk, polise, kendini kaçıran bir adamın elinde kaçtığını söylemiş, polisi bir ay uğraştırdıktan sonra gerçekte ne olduğu ortaya çıkmıştır? sorusu, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu. Sunuculuğunu başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği, Atv'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı merak konusu oldu. İşte 12 Kasım tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan soru ve cevabı

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacıya "2014'te Fransa'da yalnız ve evinden uzakta bulunan 12 yaşındaki bir çocuk, polise, kendini kaçıran bir adamın elinde kaçtığını söylemiş, polisi bir ay uğraştırdıktan sonra gerçekte ne olduğu ortaya çıkmıştır?" sorusu yöneltildi. Milyoner'de soruları yanıtlarken heyecan dolu anlar yaşayan yarışmacı, sorunun şıkları arasında kararsız kaldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 12 Kasım tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen soruların cevapları haberimizde.

SORU: 2014'te Fransa'da yalnız ve evinden uzakta bulunan 12 yaşındaki bir çocuk, polise, kendini kaçıran bir adamın elinde kaçtığını söylemiş, polisi bir ay uğraştırdıktan sonra gerçekte ne olduğu ortaya çıkmıştır?

A) Sosyal medyada iddiaya girdiği

B) Dişçi randevusundan kaçtığı

C) Matematikten düşük not aldığı

D) Yeni doğan kardeşini ismediği

CEVAP: Dişçi randevusundan kaçtığı