2 yerli teknoloji firması sanayiyi dijitalleştirecek

Doruk ve Trio Mobil, başlattıkları stratejik işbirliğiyle partner ağlarını ve müşteri portföylerini büyütmeyi amaçlıyor.

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarıyla dikkat çeken Doruk ve Trio Mobil, başlattıkları stratejik işbirliğiyle partner ağlarını ve müşteri portföylerini büyütmeyi amaçlıyor. İki teknoloji şirketi olarak güçlerini birleştirdiklerini ve hayata geçen bu ortaklıkla dinamik bir sinerji yakaladıklarını belirten Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Aylin Tülay Özden ve Trio Mobil Genel Müdürü Nevzat Ataklı, karşılıklı olarak tüm ürünlerin satışlarını hem yurtiçinde hem de yurtdışında yapabileceklerini ifade etti.Aylin Tülay Özden, şunları söyledi:

DÜNYAYA ORTAK SATIŞ

"İki yerli teknoloji firması olarak aynı yolda, benzer hedefler doğrultusunda sanayi ekosisteminin dijital iklime entegrasyonunu sağlamak hem Türkiye'yi hem de dünyayı Sanayi 4.0'a hazırlamak için hareket edeceğiz. Bundan sonraki süreçte karşılıklı olarak tüm ürün satışlarını hem yurtiçinde hem de yurtdışında yapabileceğiz. Yeni işbirliklerine de her zaman açığız."

GÜVENLİK VE VERİMLİLİK YÜKSELECEK

Endüstriyel operasyonlarda yapay zekâ destekli IoT çözümleri sunan sektörün öncü teknoloji şirketi Trio Mobil, 500 binden fazla bağlı cihazı yöneten bulut platformuyla 25 binin üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Şirket, global markaların tesislerini dijitalleştirip güvenli ve verimli hale getiriyor.