19 Mayıs Perşembe noterler kapalı mı, çalışıyor mu? 19 Mayıs'ta noter açık mı, nöbetçi noterler hangileri?

Noter çalışma düzeni 19 Mayıs Perşembe günü için merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Milli bayramlardan birisi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl perşembe gününe denk geliyor. Resmi tatil olduğu bilinen 19 Mayıs'ta noter açık mı, değil mi sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte detaylar...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olarak kabul ediliyor. Resmi tatillerde noterin açık olup olmayacağı ise binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Okulların ve devlet kurumlarının kapalı olması nedeniyle tereddüte düşen vatandaşlar "19 Mayıs'ta noterler açık mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 19 Mayıs Perşembe noterler çalışıyor mu?

19 MAYIS'TA NOTER AÇIK MI, KAPALI MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl perşembe gününe denk geliyor. Resmi tatil olarak kabul edilen 19 Mayıs'ta noterler kapalı olacak ve hizmet vermeyecek. 18 Mayıs'ta mesai bitimine kadar noterlerde işlemlerini bitirmeyen kişiler 19 Mayıs'ta herhangi bir işlem yapamayacak ve bir sonraki işlem günü olan 20 Mayıs'ı beklemek durumunda kalacak.

19 MAYIS'TA NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle nöbetçi noterler de hizmet vermeyecek. Resmi tatilin sona ermesiyle birlikte noterler ve nöbetçi noterler 20 Mayıs Cuma gününden itibaren hizmet vermeye kaldıkları yerden devam edecekler.