Sadakatsiz, Kuruluş Osman 16 Mart Çarşamba reyting sonuçlarında birinci yapım hangisi? 16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı?

16 Mart reyting sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bugün ekrana gelen yapımlar; Total, Ab ve Abc gruplarında yer alacak. Peki, 16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Sadakatsiz, Kuruluş Osman 16 Mart Çarşamba reyting sonuçlarında birinci yapım hangisi?

16 Mart reyting sonuçları merak edildi. Bu akşam Atv'de Kuruluş Osman, Kanal D'de Sadakatsiz, Show TV'de Oğlum, TV 8'de Survivor All Star yer alacak. Peki, 16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Sadakatsiz, Kuruluş Osman 16 Mart Çarşamba reyting sonuçlarında birinci yapım hangisi?

16 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

16 Mart reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar yarın sabah saat 10:00'da belli olacak.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.