15 Temmuz resimleri! 15 Temmuz ile ilgili görseller ve fotoğraflar!

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 6 yıl geçti. 240'tan fazla şehit verilen darbe girişimi Demokrasi ve Milli Beraberlik günü ilan edildi. 15 Temmuz ile ilgili fotoğraflar da bu gün ile ilgili paylaşım yapmak isteyen kişiler tarafından paylaşılıyor. İşte 15 Temmuz resimleri ve görselleri...

Bugün 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Türk milletinin sokaklara dökülüp demokrasi savaşı vermesinin 6. yıl dönümü. FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi nedeniyle 240'tan fazla şehit verildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü ilan edildi. 15 Temmuz ile ilgili görseller ve fotoğraflar da vatandaşlar tarafından paylaşılıyor. İşte 15 Temmuz resimleri!

15 TEMMUZ RESİMLERİ!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

VATAN için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad ediyoruz.

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

Darbe girişimine izim vermeyen Türk milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri unutulmasın.

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın... Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

15 Temmuzdaki o hain kalkışmayı UNUTMA, UNUTTURMA!