15 Mayıs günlük burç yorumları yayında!

15 Mayıs 2020 günlük burç yorumları yayında! Venüs retrosunun başlamasıyla birlikte burçlar da sıklıkla takip edilmeye devam ediyor.

15 Mayıs 2020 günlük burç yorumları yayında! Venüs retrosunun başlamasıyla birlikte burçlar da sıklıkla takip edilmeye devam ediyor.

KOÇ

Ay cuma günü sabah 04.24’te Balık burcuna geçiyor olacak. Bununla birlikte de sebepsiz endişeleriniz söz konusu olabilir ancak içsel gücünüzün hayli yüksek olması kolaylıkla işlerinin üstesinden gelebilmenizi sağlıyor olacak. Gün boyunca sakinlik ve sabırlı ruh hali size eşlik edecek. Endişelerinizi bir motivasyon kaynağı olarak kullanmanız sizi bir adım ileriye taşıyacaktır.

BOĞA 

14 Mayıs Cuma günü arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden insanlar sizin için çok daha fazla öne çıkıyor olabilir. Sabah erken saatlerde başlayan ve gün boyu etkisini devam ettiren destekleyici durumlarla karşılaşabilirsiniz. İçsel gücünüzün hayli yüksek olduğu bugünü lehinize çevirmek iyi olacaktır. İkili ilişkilerinizde; konuşmadan önce düşünmeyi, dikkatlice dinlemeyi öncelik haline getirmelisiniz.

İKİZLER

Amaçlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçme vakti geldi! Bu sayede arka planda dönen işlerle ilgili önemli üstünlükler elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişime dikkat etmelisiniz. Bir şeyleri tamir etmek, yenilik yapmak, üretmek, bahçe işleriyle ilgilenmek için ideal bir haftada olduğunuz için bu ve bunun gibi üretken etkinlikler sizi besleyecektir.

YENGEÇ 

Bugünlerde yaratıcılığınızı aktif bir şekilde değerlendirebileceğiniz eğitim fırsatları ile karşılaşabilmeniz muhtemel. Sabah erken saatlerde beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığına şahit olabilirsiniz. Yoğunluk, dayanıklılık, tutku gibi alanlarda kendinizi daha güçlü ve etkili bulabilirsiniz. Bu motive olmuş ruh hali de kesinlikle kısa sürede meyvesini verecektir ve emeklerinizin karşılığı almanız için kolaylık sağlayacaktır.

ASLAN 

Özellikle bugün yani 14 Mayıs Cuma günü harcamalarınızı daha doğru şekilde yönetmelisiniz. Bu sabah büyük bir güç arzusunda olarak uyanacaksınız. Meditasyon yapmak iyi gelebilir. Akşam saatlerinde ise şaşırtıcı konular önünüze gelebilir ve kafanızı meşgul edebilir. Kişisel disiplininizi sağladığınız şu günlerde daha fazla cesaretli ve bundan dolayı da huzurlu bir ruh hali içerisine giriyorsunuz.

BAŞAK

Bugünlerde bir anlaşma veya bunun gibi bir metin imzalamanız gerekiyorsa öncesinde dikkatle incelemelisiniz; zira yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ay tam karşıt burcunuzda ilerliyorken ikili ilişkilerinize de dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde iletişim biçimlerinize titizlikle dikkat etmenizde fayda var.

TERAZİ 

Ay cuma günü sabah boşluktan çıkıp 04.24’te Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Özellikle ayaklarınızla ilgili olarak rahatsızlıklarınız baş gösterebilir. Bugünlerde sağlınıza dikkat etmelisiniz; zira bir süre günlük rutinlerinizi aksatacak problemlerle yüz yüze gelmeniz oldukça olası. Etrafınızda olup bitenlerin sizi etkilemesine izin vermediğiniz sürece uzun bir süre mental anlamda huzuru bulacaksınız.

AKREP 

Bugünlerde hobilerinize ve sini rahatlatacak aktivitelere yönelebilirsiniz. Aynı zamanda bugün içsel gücünüzün hayli yüksek olduğunu fark ediyor olacaksınız. Ayrıca beklemediğiniz kimselerden haberler alabilirsiniz. Yeni hedefler belirlemek için uygun enerjilerin sizde toplandığı birkaç gün geçireceksiniz; bu enerjiyi olumlu bağlamda değerlendirmeniz iyi olacaktır.

YAY 

Bugünlerde ev kazalarına dikkat edin. Evinizle ilgili konular önemli hale geliyor olacak. Kariyerinizle ilgili olarak önemli gelişim fırsatlarının karşınıza çıktığına şahit olabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirmek ise sizin elinizde. Bir süre; planlarınıza odaklanmak, organizasyonlar yapmak ve iş konusunda kararlar vermek için uygun enerjiler sizlerle olacak.

OĞLAK 

Ay’ın Balık burcuna geçtiği bugünlerde kardeşleriniz ya da yakın çevre akrabalarınızla ilgili hassasiyetlerinizin yoğun olacağı bir zaman dilimindesiniz. Güneş ve Plüton arasındaki üçgen açı içsel gücünüzü hayli yükseltecek güzel bir motivasyon kaynağı sunuyor olacak. Yeni yatırımlar, ilişkiler veya bir projeye başlamak için güzel enerjilere sahipsiniz.

KOVA 

Harcamalarınızın hayli yüksek olduğu bugünlerde birikimlerinizi doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Alışveriş konusunda ölçülü olmaya dikkat etmenizde fayda var. Sıra dışı konular akşam saatlerinde önünüze gelecek ve muhtemelen sizin günlük rutininizi bozabilir, dikkatli olmakta fayda var.

BALIK 

Sabah saatlerinde gerginlikleriniz olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda bugünlerde hassas davranabilirsiniz. Ayrıca kendinizden çok fazla ödün veriyor olmanız da başkaları tarafından suiistimal edilme ihtimalinizi artıracaktır. Kendinize odaklandığınız, isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve değerlerinizi göz önüne aldığınız bu günlerde sosyalleşmek yerine yalnızlığı tercih edebilirsiniz.