14 Temmuz tarihli burç yorumları

Bugün Boğa'lar yolculuk konularında şanslı olacaklar; Kova'lar ise parasal konularda gevşek olmaya meyilliler.

Dün itibariyle Merkür retrosu sona erdi. Sürüncemede kalan işler, iletişimde yaşanan aksaklıklar ve kötü talih son buluyor. 

15 Temmuz 2020 günlük burç yorumları yayında! Bugün burç yorumları aşk, iş ve sağlık konularında ne söylüyor?

KOÇ 

Yapmayı planladığınız masrafların çok azıyla günü kapatmanız olasıdır. Yakınlarınızın sizi sevindirecek sürprizleri olabilir ve yine aynı şekilde siz de çevrenize hoş sürprizler yapabilirsiniz. Bugün olabilecek olan gelişmeler önümüzdeki günler için bazı planlar yapmanıza sebep olabilirler.

BOĞA

Bugün tatil ya da ziyaret gibi bir amaçla yaşadığınız yerden uzakta bulunuyorsanız ya da bir yolculuğa çıkmak üzereyseniz yolculuklarda şanslı olduğunuzu bilerek rahat davranabilirsiniz. Eğer yolculuk durumunda değilseniz önceden planlanmadığı halde bazı arkadaşlarınız sizi arayıp, bir yerlere götürmek için zorlayabilirler.

İKİZLER 

Bugün pahalı bir hediye almanız ya da karşı cins ilişkilerinizle ilgili olan, hiç beklemediğiniz bir gelişmeye sevinmeniz olasıdır. Fazla büyük hayaller kurmaya başlar ya da kendinizi dev aynasında görürseniz bu hayallerinizden uyanmanız üzücü olabilir. Her şeyi gerektiği gibi değerlendirmeli ve akılcı davranmalısınız.

YENGEÇ 

Bugün karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz. Siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğin bugün sizden uzakta olması ya da ihmalci tutumuyla canınızı sıkması olasıdır. Siz bir erkekseniz davranışlarınızla birlikte olduğunuz kadını kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. 

14 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ!