14 Şubat Sevgililer günü hangi güne denk geliyor? 14 Şubat 2023 ne zaman?

Her yıl 14 Şubat sevgililer günü olarak kutlanıyor. Sevgilisine ya da eşine değerli bir hediye ya da sürpriz hazırlayan kişiler bu anlamlı günü en iyi şekilde değerlendiriyor. “14 Şubat 2023 hangi güne denk geliyor?” sorusu da şubat ayına girilmesiyle birlikte merak edilen konulardan birisi oldu. Peki, 14 Şubat Sevgililer günü ne zaman kutlanacak?

14 Şubat sevgililer günü için geri sayım başladı. Her yıl dünyanın birçok ülkesinde şubat ayında kutlanan sevgililer gününün kökeni Roma'ya kadar dayanır. Bu özel günde, çiftler, sevgililer birbirlerine sürpriz yapar ve hediyeler alır. Kutlanmasına az bir gün kala "14 Şubat Sevgililer günü hangi güne denk geliyor?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, 14 Şubat 2023 ne zaman?

14 ŞUBAT 2023 SEVGİLİLER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

Sevgililer günü dünya çapında 14 Şubat tarihinde kutlanan özel bir gündür. Şubat ayına girilmesinin ardından bu özel gün için hazırlık yapmaya başlandı. Bu yıl 14 Şubat 2023 Sevgililer Günü Salı gününe denk geliyor.

14 Şubat, 1800 yıllarda Amerikalı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay olmuştur. Bunun doğal sonucu olarak olayın ticari yönü çok fazla önem kazanmış; Sevgililer Günü, tüm dünyada ticaretin canlandığı bir dönem hâline gelmiştir.

14 ŞUBAT HEDİYE ÖNERİLERİ

ROMANTİK BİR KIŞ TATİLİ

Partnerinizin en çok görmek istediği yerde bir tatil ayarlayarak 2023 14 Şubat'ını unutulmaz kılabilirsiniz.

ARABA AKSESUARI

Eşiniz veya erkek arkadaşınız arabalarına düşkün ise araba aksesuarları, model arabalar ve çakmak tarzı aksesuar hediyeleri onlar için ideal seçimler olacaktır.

TASARIM KUPA BARDAK

İşinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, tasarım kupa bardağı modellerini inceleyebilirisiniz. Sevgilinizin evde veya ofiste yanından ayırmayacağı bir bardak, hayatındaki varlığınızı daima hissettirecektir.

TAMAMLAYICI AKSESUARLAR

Şık bir bay cüzdan, fular ve erkek akseusar setleri erkekler için en ideal hediye seçeneklerinden biri.

ŞIK BİR YEMEK MASASI

Hediyelerin her zaman maddi bir karşılığı olması gerekmez. Özenli ve düşünülmüş bir yemek masası hem kadınları hem de erkekleri çok mutlu eder.

KOKU

Eşinizin sevdiği bir kokunun losyonu, duj jeli ve vücut spreyinden oluşan bir set hazırlayabilir ve bu özel günde onu mutlu edebilirsiniz.

ÇERÇEVE

Duygusal partnerler için romantik hediye seçenekleri en doğru tercih olacaktır. İçerisine ilişkinizi özetleyen fotoğrafları yerleştirdiğiniz çerçevelerle eşinizin veya erkek arkadaşınızın yüzünü güldürebilirsiniz.