13 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu, potaya kim gitti? 2022 Survivor'da dün akşam dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da bugün haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Karşı karşıya gelen mavi ve kırmızı takım arasından nefes kesen bir mücadele yaşandı. TV8 izleyicilerini her yeni bölümü ile ekrana kilitleyen Survivor All Star'da dokunulmazlığı kazanan takım ile haftanın ikinci eleme adayı belirlendi. Peki Survivor'da bu hafta ikinci eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım aldı?

Survivor All Star'da yayına giren son bölümünde dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Reytinglerde de başarısını göstererek tüm kategorilerde birinciliği elde eden Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım haftanın ikinci eleme adayını belirledi. Peki 13 Haziran Pazartesi günü Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star yarışmasında Mavi (Gönüllüler) takım ile Kırmızı (Ünlüler) takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu içi karşı karşıya geldi.

13 Haziran tarihli Survivor All Star'da dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.

Büyük bir mücadelenin ardından Survivor'da nefes kesen mücadele sonunda ikinci dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı (Ünlüler) oldu.

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

12 Haziran Pazar günü Nisa haftanın birinci eleme adayı olmuştu.

TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'ın 13 Haziran 2022 Pazartesi akşamı ekrana gelen ada konseyinde haftanın ikinci eleme adayı Atakan seçildi.

Yarışmada eleme heyecanı salı akşamı yaşanacak.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

11 Haziran Cumartesi akşamı Survivor All Star'da SMS oylamasında en az oyu alan Anıl Berk yarışmaya veda etmişti.