12 milyar liralık yatırım planı

Borusan Holding, 2020 yılında 26 milyar TL olan net konsolide cirosunu 2021 faaliyet döneminde 47 milyar TL'ye yükseltti.

Borusan Holding, 2022-2024 döneminde 12 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor. Dijital alandaki yatırımlarına pandemiden önce başlayan Borusan, gelişen teknoloji ve dijitalleşmeyi iş süreçlerine entegre ederek verimliliği artırıyor. 2019-2021 yılları arasında dijitalleşmeye 790 milyon TL yatırım yapan şirket, önümüzdeki 3 yıl içinde de bu yatırım miktarını ikiye katlamayı hedefliyor. Pandemi gibi zorlu ve belirsizliklerle dolu bir dönemi başarıyla geçirdikten sonra yüksek performans sergilediklerini vurgulayan Borusan Holding Grup CEO'su Erkan Kafadar, şunları söyledi:

YENİ YOL HARİTASI

"2021, hem finansal açıdan güçlü başarıların yaşandığı hem de 200 yıllık şirket olma hedefiyle yeni bir yol haritası belirlediğimiz önemli bir yıl oldu. Geleceğin ekonomilerine açılan bu haritada öncelikle temel faaliyet alanlarımızı dönüştürüp geliştireceğiz."

DİJİTALLEŞMEYE ODAKLANDI

Kafadar, şöyle devam etti: "Sonraki rotamız yakın faaliyet alanlarında büyüme olacak. Bu amaçlarımıza giden yolda en önemli araçlarımız ise dijitalleşme, yetenek yönetimi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımız olacak."