Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 11 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekilişi bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 11 Haziran 2022 tarihli kazandıran numaralar belli oldu. Haftada üç kez çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'nun bugün ki sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarıldı. Noter huzurunda düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 11 Haziran sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline adresinde.

AA

11 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde joker ve süperstar numaraları ise kazançları katlayacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenen 11 Haziran 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını ve yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte günün çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama sayfası...

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI - 11 HAZİRAN 2022

Sayısal çekilişi saat 21:30'da gerçekleşti. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise "millipiyangoonline.com" adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi dün saat 21:30'da gerçekleşti.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar sırasıyla: 4-29-55-64-72-83 Joker: 24 Süperstar: 84

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans arasında yapılan işbirliğiyle Sayısal Loto'nun ismi "Çılgın Sayısal Loto" olarak değişti. Çılgın büyük ikramiyeler dağıtan şans oyununun kurallarıysa şu şekilde;

Oynanacak kolon sayısında herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Her bir kolonda 90'ar numara yer alıyor. Bu doksan numaradan kolon bazında 6 tane numara işaretlenmeli.

Kolonların her biri 3 TL olarak ücretlendiriliyor.