Çılgın Sayısal Loto 10 Ekim sonuçları açıklandı! MPİ Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı!

10 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları kurumun resmi internet sayfasında paylaşıldı. Noter huzurunda gerçekleşecek olan Çılgın Sayısal Loto çekili sonuçları ve detayları haberimizde.

Çılgın Sayısal Loto'nun 10 Ekim sonuçları açıklandı. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanlı rakamlar belli odu. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri haftanın üç günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da açıklandı.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran şanlı rakamlar; 14, 28, 46, 56, 57, 58, joker: 40, SüperStar: 37

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.