MasterChef'te dün akşam eleme adayı kim oldu? 1 Aralık MasterChef'te 2. dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye'de 1 Aralık Perşembe günü haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı takım oyunu sonrası bireysel dokunulmazlıkta kazanan isim belli oldu. MasterChef dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ikinci eleme adayları açıklandı. Peki MasterChef 1 Aralık tarihli ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?


1 Aralık tarihinde MasterChef Türkiye 2022 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen MasterChef yarışmacıları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Geçtiğimiz günlerde oynan dokunulmazlık oyunu sonrası 1. eleme adayı açıklanmıştı. Şimdi gözler haftanın 2. eleme adayında. İşte 1 Aralık MasterChef Türkiye'de yaşananlar ve haftanın eleme adayları...

Masterchef 1 Aralık 2022 Perşembe günü izleyenleriyle Tv8 ekranlarında buluştu.

MASTERCHEF TAKIM OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef için heyecan devam ediyor. Severlerinin büyük bir ilgiyle beklemiş olduğu MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan Mavi takım oldu. Takım oyununda yarışı kaybeden Kırmızı takım oldu ve bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kırmızı takım arasında bireysel dokunulmazlık ödülü için heyecanlı mücadele yaşandı. En iyi tabağı ortaya çıkaran yarışmacı Kıvanç bireysel dokunulmazlığı kazanmış oldu.

Kıvanç Karadeniz kimdir, kaç yaşında? MasterChef Kıvanç aslen nereli, Instagram'ı nedir?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası elemeye yazılan isim BURAK KAYA oldu.

1 Aralık Perşembe günü ise oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası 2. eleme adayı Tolga oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI NASIL?

MAVİ TAKIM: Ayaz (Kaptan), Metin, Görkem, Yağız, Burak Kaya

KIRMIZI TAKIM: Gamze (Kaptan), Kıvanç, Büşra, Tolga,