Yusuf Özoğlu, AKŞAM'a konuştu: 'Yusuf'ların sesi olacağım

'Yusuf'ların sesi olacak. Yerel seçimde broşür dağıtırken kendisini aşağılamaya kalkışan kadına gösterdiği naif tavırla gündem olan Yusuf Özoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde çalışmaya başladı. AKŞAM'a konuşan Yusuf, “Davanın neferi olarak gençlerin sesi olacağım” dedi.

OSMAN NURİ CERİT

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'ın özel kalem müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Yusuf Özoğlu AKŞAM'a konuştu. Yerel seçimler öncesinde İstanbul Pendik'te AK Parti broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren İyi Parti yöneticisi Mine Koşar'a karşı kibar tavrıyla dikkati çeken Özoğlu, "Yeni göreve başlayan Gençlik Kolları Genel Başkanımız bana, 'bizim Yusuflara ihtiyacımız var' dedi ve bu görevi önerdi. Ben de bu dava için, bir şeyler yapabilmek için görevi kabul ettim" dedi.

GENÇLERE BİR KÖPRÜ OLACAĞIM

Özoğlu ayrıca "Sahadan gelen birisi olarak, Gençlik Kolları Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda, tabandaki gençler ile genel merkez arsında bir köprü olmak istiyorum. Gençlerin beklentilerini genel merkeze taşıyacağım. Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü mücadeleye bir nebze de olsa katkı sunacak olmam beni heyecanlandırıyor"" dedi.