Yunan alçaklığı... 5 'Aylan Bebek'i daha katlettiler! ''Lanet olsun insanlığınıza''

Yunan güvenlik güçlerinin Marmaris açıklarında ölüme terk ettiği sığınmacılardan çoğu bebek ve çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi. İki kardeşin cansız bedenini paylaşan İçişleri Bakanı Soylu, Avrupa'ya sert çıkıştı: “Bu katliamların sorumlusu sizsiniz.”

Yunanistan yine bir insanlık dramına imza attı, dünya yine sustu. Marmaris açıklarında Yunanistan tarafından değerli eşyaları alındıktan sonra ahşap tekneden indirilip can salına bindirilen 73 sığınmacı kurtarıldı, 2'si bebek, 3'ü çocuk ve biri yetişkin olmak üzere 6 kişinin cansız bedeni bulundu. Sığınmacılar ile yapılan görüşmede, İtalya'ya gitmek üzere 10 Eylül'de 15 metre boyunda ahşap bir tekne ile Tripoli/Lübnan'dan yola çıktıkları, 12 Eylül'de Rodos açıklarında yakıtlarının bitmesi üzerine Yunan güvenlik güçlerinden yardım talep ettikleri, bölgeye gelen Yunanistan sahil güvenlik botuna bindirilerek değerli eşyaları alındıktan sonra Türk karasularına itilmek üzere 4 can salına bindirildikleri öğrenildi.

Yunanistan'ın geri itmeleri ve insanlık suçu işlediği her defasında uluslararası raporlara da yansıdı. Ancak buna rağmen hiçbir uyarı almadı.

YİNE YUNANİSTAN KATLİAMI

Türk karasularına geri itilen sığınmacıların kahreden görüntüsünü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan paylaştı. "Lanet olsun insanlığınıza!" diyerek sözlerine başlayan Bakan Soylu, şöyle devam etti: "Bu görüntüleri verdiğimiz için üzgünüz... Lübnan'dan İtalya'ya geçmek isteyen göçmenlere ve masum çocuklara yine Yunanistan katliamı. İki kardeşten, Asım 9 aylık, Abdulvahap 4 yaşında idi. Avrupa ve Yunanistan! Bu katliamların sorumlusu sizsiniz..."