Google servisleri Youtube, Gmail çöktü mü? Youtube neden açılmıyor?

Video paylaşım devi Youtube başta olmak üzere Google hizmetlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Youtube ve Gmail sayfasına ulaşamıyor. Youtube neden açılmıyor? Google servisleri Youtube, Gmail çöktü mü? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube başta olmak üzere  Google servislerine erişimde sorun yaşanıyor. Masaüstü ve mobil telefonları üzerinden platforma girerek video izlemek isteyen kullanıcılar erişim sağlayamamasının ardından, Youtube sorununu araştırmaya başladılar. Google servisleri Youtube, Gmail çöktü mü? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. 

YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ?

Tüm kullanıcılar, Youtube erişim sorunu yaşıyor. Video açmak isteyen kullanıcılar, video açıldıktan sonra oynatmama problemiyle karşılaştı. 

Gmail, Google Drive ve YouTube dahil tüm Google hizmetleri dünya çapında çöktü.

Google'dan konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmezken, çökmenin nedeni bilinmiyor. Down Detector sitesinde ise YouTube, Gmail ve Drive gibi Google servislerine erişimde Türkiye dahil birçok ülkede sorun yaşandığı görülüyor.

GOOGLE SERVİSLERİNDE ERİŞİM SORUNU İLK AÇIKLAMA GELDİ

Business Insider'ın haberine göre dünya genelinde Gmail, YouTube, Google Drive, Google Dokümanlar, Google Haritalar, Adwords ve Adsense, Google Pay, Google Home uygulamalarına ve Google'ın Chromecast'ine erişim sorunu yaşandı. Sorunun Türkiye saati ile 14:56’da başladığı belirtildi.

Youtube'dan saat 15:09'da yapılan açıklamada, "Şu anda birçoğunuzun YouTube'a erişim konusunda sorun yaşadığının farkındayız. Ekibimiz bunun farkında ve araştırıyor. Daha fazla bilgi alır almaz sizi burada bilgilendireceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Gmail çöktü mü? Gmail, Google Drive neden açılmıyor?