Yollar göle döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı... Ankara sele teslim!

Ankara'da etkili olan sağanak yağış, vatandaşları zor durumda bıraktı. Cadde ve sokaklar göle dönerken, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük yaşadı. Bir anda bastıran sağanak yağış nedeniyle yeterli önlemin alınmadığını belirten vatandaşlar, CHP yönetimindeki ABB'ye tepki gösterdi.

DHA

Ankara'da etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, vatandaşları zor durumda bıraktı. Cadde ve sokaklar göle dönerken, çok sayıda araç sular altında kaldı.

Çok sayıda dükkan ve daireyi su basarken, vatandaşlar kendi imkanlarıyla yağmur suyunu tahliye etmeye çalıştı.

Ankara'da etkili olan gök gürültülü kuvvetli sağanak nedeniyle yollar suyla doldu. Arızalanan araçlar yolda kaldı.

Başkent'te öğle saatlerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak başladı. Kent merkezinde etkili olan yağış, kısa sürede yaşamı olumsuz etkiledi. Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'nde sürücüler zor anlar yaşarken; bazı otomobiller göle dönen yollarda arızalandı. Karşıyaka Mezarlığı Yolu, yağışta sürüklenen taşlarla kapadı. Etlik Yayla Mahallesi'nde ise sel sularının taşıdığı taşlar cadde ve sokaklarda birikti. Mahalleli, yolu kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı.

Ankara'da olumsuz hava koşullarının akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Kentte etkili olan sağanak yağışa karşı gerekli önlemin alınmadığını ifade eden vatandaşlar, CHP yönetimindeki ABB'ye tepki gösterdi.