Yeşildağ Ailesi'nin acı günü

TürkMedya ailesinin acı kaybı. TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ'ın annesi Ayşe Yeşildağ, 91 yaşında vefat etti. Yeşildağ, Piyalepaşa Camii'ndeki namazın ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

BÜLENT ŞANLIKAN / HABER MERKEZİ

TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ'ın 91 yaşındaki annesi Ayşe Yeşildağ vefat etti. Ayşe Yeşildağ'ın cenazesi Kasımpaşa Piyalepaşa Camii'nde, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Feriköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye aile üyelerinden Zeki Yeşildağ, Hasan Yeşildağ, Ahmet Ali Yeşildağ, Ali Yeşildağ, Tenzile Odabaş ile birlikte çok sayıda aile yakını ve sevenleri katıldı. Cenazeye ayrıca şarkıcı Alişan, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Mehmet Emin Birpınar ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

Rize, Çayeli İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Köyü'nün sevilen simalarından olan Ayşe Yeşildağ rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görmekteydi.