Yapı Güvenliği: Sağlam Algısı Yanlış!

Kain Yapı Gayrimenkul A.Ş.'nin Kurucusu Ebru Kain, İş Dünyasında Başarılarıyla ve Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gündeme gelmeye devam ediyor.

Kain, iş dünyasındaki başarısı kadar liderlik ettiği sosyal sorumluluk projeleri ile de bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

"Kadın istihdamı ve eğitim benim için vazgeçilmezdir. Sosyal sorumluluk projelerini hem kişisel hem de kurumsal bir misyon olarak görüyorum" şekkindeki özel ifadeleri ile de toplumdan tam not alabiliyor.

İnşaat, gıda, tekstil ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteren Kain, sosyal sorumluluk projeleriyle de uzun bir mesai harcamaya devam ediyor.

İş hayatındaki başarısını sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürüttüğü çalışmalarla taçlandıran Kain, "Sosyal alanlarda da hizmet vermek, kendim ve şirketim adına bir misyon olarak görüyorum. Kadınların üretime ve ekonomiye katkı sağlamalarının önünü açan çalışmalara da ayrı bir ilgi duyuyorum. Bu doğrultuda çeşitli platformlarda aktif olarak yer alarak elimden gelen katkıyı sunmaya çalışıyorum. Özellikle @ebrukain Instagram hesabımdan en güncel ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Hakkımızda açılan birçok sahte hesap bulunmaktadır. Hiçbirine güvenmeyiniz. Tek resmi hesabım budur" şeklinde açıklamalarda bulunuyor.

EBRU KAİN, KADINLARI CESARETLENDİRMENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİYOR!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak gösterilen Ebru Kain, iş dünyasındaki kadınlar için bir rol model oluşturuyor.

Başarılı kimliği ile öne çıkan Kain söylemlerinde: "Kariyerlerinde belirli bir noktaya gelmiş olan kadınların başka bir görevi de hemcinslerine örnek olmak ve onlara ilham vermek" diyerek eklemektedir: "Kendilerinden sonra gelen jenerasyona destek olabilmek için, sektörlerinde veya hayatın herhangi bir alanında fark yaratan kadınlar vakit ayırmalıdır. Kadınların potansiyellerini keşfedebilmeleri için birbirlerini cesaretlendirmesi son derece önemlidir. Bu bilincin oluşması için hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerekmektedir." şeklinde ifadelerde bulunuyor.

YUMUŞAK ZEMİNLERDE DEPREME KARŞI GÜVENLİ YAPILAR İNŞA EDİLEBİLİR!

Kain Yapı Gayrimenkul A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, deprem riskine karşı yapılan inşaatlarda yumuşak zeminlerin güvenli bir şekilde kullanılabileceğini de vurguluyor.

İş hayatının başarılı ismi sözlerinde: "Yapılarımızı depreme karşı sağlam hale getirmek için sadece kayalık zeminlere bağımlı olmak doğru bir yaklaşım değildir. Yumuşak zeminlere de uygun temel ve taşıyıcı sistemlerle güvenli konutlar inşa edilebilir" bu konulara vurgu yaptı.

ACI TECRÜBELERDEN SONRA GÜVENLİ KONUT İNŞAATLARI ARTIYOR!

Kain Yapı Gayrimenkul A.Ş. Kurucusu Ebru Kain, yapıların güvenliğini sağlamak için dikkat edilmesi gereken faktörlere değiniyor.

Özellikle modern teknolojiler ve yapı malzemelerindeki gelişmelerin güvenli konut üretimini kolaylaştırdığını belirtiyor.

Tüm insanların artık daha bilinçli olduğunu vurgulayan Kain, yaşanan acı tecrübelerden gerekli derslerin çıkarıldığını ifade ederek buna dair adımların atıldığını ifade ediyor.

MODERN TEKNOLOJİLER İLE GÜVENLİ KONUT ÜRETİMİ

Ebru Kain'in açıklamalarının her biri modern teknolojilerin ve yapı malzemelerindeki gelişmelerin güvenli konut üretimine olanak sağladığına işaret ediyor.

Yapı sektöründe ortaya çıkmakta olan ilerlemeler sayesinde, güvenli ve dayanıklı konutların inşası kolaylaştığını ve insanımızın deprem konusunda daha bilinçli hale gelmeleriyle birlikte güvenli konut taleplerine özel çalışmalarında başladığını ima ediyor.