Yanmış kadın cesedi bulundu! Kocası gözaltında

Silivri'de 62 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği arazi yangınında yeni detaylar ortaya çıktı. Kadının kocasıyla birlikte arsalarındaki çöpleri ve otları yakmak istediği, alevlerin kontrolsüz büyüdüğü, dumandan etkilenen kadının yere düşüp alevlerin arasında kalarak öldüğü ileri sürüldü. Olay sonrası koca gözaltına alındı.

IHA

Olay, dün Silivri ilçesi Balaban Mahallesi'nde yaşandı. Geniş arazide ot yangını ihbarı alan ekipler olay yerine sevk edildi.

Yangın söndürülürken çıkış nedenini araştıran ekipler, yangının başladığı yerdeki arsanın sahibi B.M. İle konuştu.

B.M. İlk ifadesinde yangının karısı Lalizer Mert (62) ile çöpleri ve otları toplayıp yakarken kontrolsüz büyüdüğünü kendisinin kaçtığını karısının ise kaçarken takılıp düştüğünü iddia etti.

Dumandan etkilenen B.M. gözaltına alınırken, karısının cansız bedeni ise olay yerinde yapılan inceleme sonrasında bulundu.

Olayı çok yönlü incelemeye alan jandarma ekipleri Lalizer Mert'in cenazesini Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.

KOCASI GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, yaşlı kadının ölümüne ilişkin eşini gözaltına aldı.

Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.