U.S. POLO ASSN.'den doğaya karşı duyarlı USPA LIFE koleksiyonu

U.S. Polo Assn. doğa dostu, çevreci ve sürdürülebilir Life koleksiyonu ile gezegene karşı sorumluluklarını yerine getirmeyi hedefliyor. ‘Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak' sloganıyla hazırlanan USPA LIFE kapsül koleksiyonu daha az kaynak tüketimi amaçlıyor.

Sürdürülebilir moda anlayışıyla hareket eden ve doğal kaynakların verimli kullanılmasına dikkat çeken U.S. Polo Assn. küresel sürdürülebilirlik yolculuğunda ilk defa ortaya çıkardığı USPA Life koleksiyonu ile daha çevreci ve kullanışlı ürünler sunuyor.

Su israfını ve çevre kirliliğini azaltan USPA Life etiketli ürünlerin üretimi; pamuk, akrilik, yün ve geri dönüştürülmüş polyester gibi daha sürdürülebilir ham madde ve süreçler kullanarak gerçekleştiriliyor.

Daha az enerji ve hammadde tüketimi amacıyla hazırlanan yüksek kaliteli ve performans sunan elyaf, polyester ve pamuk ile hazırlanan ürünler ise sahip olduğu fonksiyonlar ile daha çevre dostu ve yumuşak olma özelliği taşıyor.

Sürdürülebilir ve çevre dostu USPA LIFE etiketli ürünler ve daha fazlası için U.S. Polo Assn. mağazalarını veya uspoloassn.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

U.S. Polo Assn. Hakkında

U.S. Polo Assn., 1890'dan beri Amerika Birleşik Devletleri'nde polo sporunu desteklemek için kurulmuş kar amacı gütmeyen, dünyanın en eski spor yönetim birliklerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri Polo Birliği'nin (USPA) resmi markasıdır. U.S. Polo Assn., dünya genelinde 1.100'den fazla perakende mağazası ve e-ticaret aracılığı ile 180 ülkede kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının yanı sıra lisanslı aksesuar, ayakkabı, seyahat ve ev tekstili ürünleri sunmaktadır. License Global dergisinin 2020 yılı "En İyi 150 Küresel Lisans " listesinde 5. en büyük spor lisansörü ve genelde 38. sırada yer alan U.S. Polo Assn. National Football League, National Basketball Association ve Major League Baseball gibi ikonik spor markalarının yanında yerini almıştır. Aydınlı Grup 1997'den beri Türkiye, Doğu Avrupa, Rusya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarında lisans hakkına sahiptir. Daha fazla bilgi için www.uspoloassn.com adresini ziyaret edebilirsiniz.