Ümraniye'ye 25 yeni okul sözü

Necmettin Öztürk İlkokulu'nun açılışı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

Merhum işadamı Necmettin Öztürk İlkokulu'nun açılışı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

Törende konuşan Başkan Yıldırım, göreve geldiğinden bu yana ilçeye 4 okul kazandırdıklarını, 4 okul için de çalışmaların sürdüğünü belirtti. Yıldırım, "Toplamda 20-25 okula ihtiyacımız var, Milli Eğitim Bakanımızla birlikte inşa edeceğiz" diyerek şöyle devam etti:

OKUL ARSALARININ YERİ HAZIR

"Ümraniye çok büyüdü, 750 bin nüfus oldu. Ben doğduğumda 50-60 haneydi burası. Şimdi 750 bin nüfus. Hayır sahipleriyle, 4 tane yapmış olduk. Protokolü devam eden 4 okul var. Ümraniye'mizde 20-25 tane okul ihtiyacımız var. Arsalarımızın hepsi tamam."

Necmettin Öztürk İlkokulu'nun açılış töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, "Toplamda 20-25 okula ihtiyacımız var, tüm arsalarımız tamam. Milli Eğitim Bakanımız ile birlikte inşa edeceğiz" dedi.