Tuzakları milletimiz ile bozduk

Başkan Erdoğan, Ramazan'ın ilk iftarını şehit aileleriyle yaptı, “Hamdolsun milletimiz, birliğine beraberliğine sahip çıkarak tüm oyunları ve tuzakları bozdu” dedi.

Başkan Erdoğan, ilk iftarı şehit aileleri ve gazilerle yaptı, "PKK'dan FETÖ'süne kadar bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanıştı. Savunma sanayii ve diğer alanlardaki reformlarla milli şahlanışın alt yapısını güçlendirdik" dedi.

Başkan Erdoğan, ilk iftarı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehit Aileleri ile birlikte yaptı. Erdoğan, iftar programında yaptığı konuşmada savunma sanayiindeki atılımların terörle mücadeledeki etkisinin önemini vurguladı. Erdoğan şunları söyledi:

TAM BAĞIMSIZ BİR DEVLETİZ

"Şehit yakınları ve gazilerimiz, milletimizin bize emanetidir. Bugün de sınırlarımız içinde, sınırlarımız ötesinde milletimizin huzuru devletimizin bekası geleceğimizin güvencesi için vazife yürüten kardeşlerimiz var. Rabbim hepsini korusun, ayaklarına taş değdirmesin. PKK'dan FETÖ'süne kadar bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanıştı. Her alanda hayata geçirdiğimiz reformlarla bu milli şahlanışın alt yapısını güçlendirdik. Savunma sanayine yaptığımız yatırımlarla Türkiye'yi gerçekten tam bağımsız bir devlet haline getirdik. Siyasetiyle, ekonomisiyle güçlü bir devlet değilseniz size her türlü zulmü reva görüyorlar. Son 10 yılda Türkiye'ye karşı pek çok oyun oynandı. Terör saldırıları ve darbe girişimleri de bunların arasındaydı. Hamdolsun milletimiz, birliğine beraberliğine sahip çıkarak tüm oyunları ve tuzakları bozdu."

İRADE, PLAN VE VAKİT İŞİ

"Elbette hala aşmamız gereken sıkıntılarımız mevcuttur. Hepsinin de üstesinden geliriz. Sahip olduğu güçlü altyapı sayesinde ülkemiz için artık gündemindeki her meselenin çözümü irade, plan ve vakit işidir."

Emine Erdoğan iftar sonrası yaptığı paylaşımda, "Vatanı için gözünü kırpmadan canını veren kahraman evlatlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi korusun" dedi.