TürkMedya’nın acı günü

TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ’ın ağabeyi Mehmet Yeşildağ tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ağabey Yeşildağ, son yolculuğuna Kasımpaşa’dan gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık iki haftadır Koşuyolu Kalp Damar Cerrahi Hastanesi’nde tedavi gören Mehmet Yeşildağ, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Türkmedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ’ın ağabeyi olan Mehmet Yeşildağ için dün Kasımpaşa Piyalepaşa Cami’nde cenaze töreni düzenlendi.

ERDOĞAN DA CENAZEDEYDİ 

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, oğlu TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AKŞAM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, eski bakanlar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan gibi çok sayıda medya, iş ve siyaset camiasından isim katıldı. Kasımpaşa’da halı saha işleterek gençlerin spora kazandırılması için çaba sarf eden, çevresinde de çok sevilen Yeşildağ’ın cenazesi Feriköy Mezarlığında toprağa verildi.

Törende taziyeleri Zeki Yeşildağ ve kardeşleri işadamı Hasan Yeşildağ, Ahmet Ali Yeşildağ ve Mehmet Yeşildağ’ın eşi Ayla, kızı Yeşim ve oğlu Serdar Yeşildağ kabul etti.