Türkiye'yi tehdit eden güçler bu kitapta! Terör örgütleri Batı'nın piyonu

Dr. Muğlu, kaleme aldığı ‘Terör ve Derin Siyaset' adlı kitabında terör örgütleri ile işbirlikçi ülkelerin kirli yüzlerini deşifre etti.

HABER MERKEZİ

Güvenlik ve terör uzmanı Dr. İmbat Muğlu’nun kaleme aldığı “Terör ve Derin Siyaset” adlı kitabı yayımlandı. İlk bölümünde Türk–Kürt kardeşliği üzerine değerlendirmeler yer alan kitapta PKK/PYD ve FETÖ olmak üzere Türkiye’yi tehdit eden terör örgütlerinin kirli yüzleri gözler önüne seriliyor. Kitabın ikinci bölümünde terörün ulusal, uluslararası, dinsel ve ideolojik boyutları, taktikler, hedefler ve terörle mücadelede izlenen stratejiler anlatılıyor. Kitapta ayrıca Türkiye’nin tarihindeki şanlı zaferler ve başarılı devlet adamlarından da örnekler veriliyor.

EMPERYALİST TUZAKLAR

Terör örgütü PKK’nın hainliğinden FETÖ’nün tehlikesine, DEAŞ’ın katilliğinden Türkiye’nin yedi düvele karşı direnişini kaleme alan Dr. Muğlu, kitabı için şu ifadeleri kullandı: “Batılı emperyalistlerin Sevr Antlaşması ile kabul ettiremedikleri hayal ve arzularının iki binli yıllarda gerçekleştirmek istediklerini ve her türlü Ali Cengiz oyununu bu kitapta görebilirsiniz.”