2021 CEV Avrupa Türkiye Voleybol puan durumu burada! Türkiye voleybol güncel puan durumu nasıl?

Türkiye voleybol güncel puan durumu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız büyük mücadele sergiliyor. Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup etti. Gözer şimdi Sırbistan ile yapılacak maça çevrildi. Türkiye voleybol güncel puan durumu nasıl? İşte 2021 CEV Avrupa Türkiye Voleybol puan durumu...

Türkiye Voleybol puan durumu gündemde yer alan konu başlıklarından oldu. CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası kapsamında Filenin Sultanları, çeyrek final maçında rakibi Polonya'yı eleyerek yarı finale yükseldi. Yarın Sırbistan ile gerçekleşecek olan yarı final maçı öncesi Türkiye voleybol güncel puan durumu nasıl? sorusu gündeme geldi. Haberimizin içerisinden Türkiye Voleybol puan durumuna ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE VOLEYBOL GÜNCEL PUAN DURUMU NASIL?

Türkiye kendi grubundan 15 puan galibiyet ile ayrıldı. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın son olarak çeyrek final maçını da galibiyet ile tamamladı. Güncel puan durumuna ilişkin bir açıklama geldiği zaman haberimizde detayları ekleyeceğiz.

TÜRKİYE-POLONYA MAÇ DURUMU

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt 20 sayıyla en skorer isim olurken; ona Eda 12, Hande 11, Tuğba 10, Zehra 9, Cansu 1 sayıyla eşlik etti.

TÜRKİYE-POLONYA: 3-0

SALON: Kolodruma

HAKEMLER: Aleksandar Vinaliev (Bulgaristan) – Aleksander Sikanjic (Lihtenştayn)

TÜRKİYE: Cansu, Tuğba, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Ayça (L))

POLONYA: Efimienko, Wenerska, Czyrnianka, Alagierska, Stysiak, Gorecka, Stenzel (L) Jagla (L) (Smarzek, Lukasik, Grajber, Nowicka)

SETLER: 25-18, 25-14, 25-23

SÜRE: 1 saat 17 dakika (25' 23' 29')