2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye Rusya (ROC) voleybol maçı saat kaçta? Türkiye Rusya voleybol maçı ne zaman, bugün mü?

Türkiye Rusya voleybol maçı yoğun bir şekilde araştırılan konu başlıklarından oldu. Tokyo Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı büyük mücadele sergiliyor. B Grubu'nda gerçekleşecek olan maç öncesi vatandaşlar 2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye Rusya (ROC) voleybol maçı saat kaçta? Türkiye Rusya voleybol maçı ne zaman, bugün mü? gibi sorulara yanıt arıyor.

Türkiye Rusya voleybol maçı gündemde yer almaya devam ediyor. B Grubunda ilk olarak Çin karşısına çıktı. Cumartesi günü Arjantin karşısında mücadele veren A Milli Kadın Voleybol Takımı 3-0 galip ayrıldı. Peki, Türkiye Rusya voleybol maçı ne zaman, yarın mı? 2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye Rusya (ROC) voleybol maçı saat kaçta? İşte merak edilen tüm detaylar...

TÜRKİYE RUSYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, YARIN MI?

Türkiye Rusya voleybol maçı yarın saat 08:20'de başladı. Maç TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranında canlı olarak izlenecek.

TÜRKİYE A MİLLİ KADIN ARJANTİN KARŞILAŞMASI

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin'i 3-0 mağlup etti ve büyük bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi.

HAKEMLER: Sumie Myoi (Japonya), Ahmed Alhammadi (Birleşik Arap Emirlikleri)

ARJANTİN: Herrera Rodriguez, Mayer, Nizetich, Farriol, Mercado, Bulaich, Rizzo (L) (Germanier, Nosach, Fortuna, Lazcano)

TÜRKİYE: Cansu, Meliha, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Naz, Meryem)

SETLER: 23-25, 20-25, 18-25

SÜRE: 1 saat 22 dakika (28′, 26′, 29′)

Türkiye Rusya voleybol maçı canlı izle! TRT Spor Türkiye Rusya voleybol maçı full izle!