Avrupa Şampiyonası Türkiye Romanya voleybol maçı ne zaman, bugün mü? Türkiye Romanya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Romanya voleybol maçı gündemde yer alan konu başlıklarından oldu. Avrupa Şampiyonası kapsamında gerçekleştirilecek olan maçlarda Filenin Sultanları galibiyet için mücadele verecek. Peki, Türkiye Romanya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avrupa Şampiyonası Türkiye Romanya voleybol maçı ne zaman?

Türkiye Romanya voleybol maçı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sırbistan, Bulgaristan, Hırvatistan ve Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan maçta A Milli Kadın Voleybol Takımı büyük mücadele verecek. Türkiye Romanya voleybol maçını kaçırmak istemeyenler aramalarında Türkiye Romanya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avrupa Şampiyonası Türkiye Romanya voleybol maçı ne zaman? gibi sorulara dair detaylara yanıt arıyor.

TÜRKİYE ROMANYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Romanya voleybol maçı, 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 20:30'da gerçekleşecek. Voleybol maçı TRT Spor ekranında canlı olarak izlenecek.

Millilerin, grup aşamasındaki maç programı ise şu şekilde:

18 Ağustos 20.30 Romanya-Türkiye

20 Ağustos 20.30 Türkiye-Ukrayna

22 Ağustos 17.30 Türkiye-İsveç

23 Ağustos 20.30 Türkiye-Finlandiya

24 Ağustos 17.30 Hollanda-Türkiye

D Grubu'nda yer alan Milliler grup aşamasında ev sahibi Romanya'nın yanı sıra Hollanda, Bulgaristan, Finlandiya, Ukrayna ve İsveç ile mücadele edecek. Filenin Sultanları tüm karşılaşmalarını Romanya'nın Cluj Napoca kentinde bulunan BT Arena'da oynayacak.