Türk polisi hem fedakar hem de vefakar

Düzce'deki deprem sonrası Zonguldak'tan gelip çalışmalara katılan polisler, kaldıkları yurtta kullandıkları malzemeler için yazılı not ile bir miktar para bırakarak öğrencilerden helallik istedi.

DHA

Düzce, 23 Kasım gecesi 5.9 şiddetindeki depremle sarsıldı. Yaşanan depremin ardından kente birçok ilden sağlık, kurtarma ve güvenlik personeli seferber olup bölgeye gönderildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli olan polis ekipleri, deprem bölgesine sevk edildi. Şehir dışından bölgeye gelen polisler, dinleme ve yemek ihtiyaçları için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Aliya İzzetbegoviç Erkek Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi. Burada bir süre kalan ekipler, barınma ihtiyaçları için öğrencilere ait malzemelerden kullanmak zorunda kaldı. Öğrencilere ait odalarda kalıp, zaman zaman buradaki malzemeleri kullanan polisler, yurttan ayrılmadan önce yataklara, 'Burada kaldığımız süre boyunca tuvalet kağıdı ve bunun gibi malzemelerden biraz kullandık.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Hakkınızı helal edin. Zonguldak Çevik Kuvvet' yazılı not ile bir miktar para bıraktı. Yurt yetkilileri ise notu paylaşarak polislere teşekkür etti.