Tunç Soyer'den deprem manipülasyonu ''Pes'' dedirtti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Adıyaman Gölbaşı'na su ulaştırmak için çalıştıklarını iddia edem bir paylaşımda bulundu. Ancak bölgedeki su çalışmalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin olmadığı ortaya çıktı. Çalışmalarda saha da bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve İstanbul Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise bu duruma ''pes doğrusu'' diyerek tepki gösterdi.

Asrın felaketi sonrası depremden etkilenen bölgelere su verilmesi için çalışmalar son hızla devam ediyor. Birçok belediye ve kurumun birlikte yürüttüğü Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine su ulaştırma çalışmalarında ise şaşkına çeviren bir olay yaşandı. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir manipülasyona imza atarak kendileri çalışmadığı halde bölgedeki çalışmanın üzerine konmaya çalıştı.

Gölbaşı'ndaki su ulaştırma çalışmaları Tokat Valiliği, Tokat, Esenler ve Altınordu Belediyeleri ile Devlet Su İşleri ekipleri tarafından devam ederken Tunç Soyer'in yaptığı bu paylaşıma, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Pes doğrusu!" diyerek sitem etti.