TÜGVA: Saldırılar bizi daha da güçlendirir

TÜGVA'dan iftiralara kitlesel tepki. Yalancılar değil hakikat kazanacak. TÜGVA üyeleri kadrolaşma iftiralarına karşı basın açıklaması yaptı. İstanbul İl Başkanı Şanlan “Belediyelere soktukları liyakatsiz on binlerce kişiyi görüyoruz” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) "kadrolaşma" iftiralarına karşı karşı pek çok şehirde kitlesel basın açıklamaları yaptı. İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan, Taksim Camisi'nde kıldıkları sabah namazı sonrası vakıf hakkındaki iddialarla ilgili grup adına açıklama yaptı. Şanlan, "Bize kadrolaşma iftirası atanların kendilerinin elde ettikleri belediyelere soktukları liyakatsiz on binlerce kişiyi görüyoruz" dedi.

SONUNDA BİZ KAZANDIK

Şanlan, CHP Adalar İlçe Örgütü ve zabıtaların tahliye kararı yokken TÜGVA Adalar Gençlik Merkezi'ni işgal ettiğini söyledi. Şanlan, şöyle konuştu: "Tahliye kararı varsa gösterir misiniz diyen gençlerimiz CHP'lilerce darp edildi yaralandı. Yetmedi TÜGVA'ya ait olan eşyalarımız tutanak bile tutulmadan gasp edildi. Gaspa, çapulculuğa asla izin vermedik, 'yalanlar değil hakikat kazanacak' dedik. Allah'ın yardımı, gençlerin kararlılığı sayesinde kazandık.

TÜGVA kamu yararına vakıf statüsündedir ve tüm bilgilerimize web sitesi üzerinden ulaşılabilir. Amaçları TÜGVA'lı gençleri provoke etmek olan bu provokatör sürüsünün kurdukları oyuna gelmedik ve asla da gelmeyeceğiz, oyunlarını hukuk içinde bozduk bozmaya devam edeceğiz."

TÜGVA üyeleri Taksim Camii'nde kıldıkları sabah namazının ardından basın açıklaması yaptı.

BURSA

EDİRNE