TSK'dan son bir ayda 43 operasyon: 226 terörist etkisiz hâle getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son 1 ayda yurt içinde ve yurt dışında 8'i büyük, 35'i orta çaplı olmak üzere toplam 43 operasyon icra ettiğini, operasyonlar neticesinde 226 terörist etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

AKSAM.COM.TR

Türk Silahlı Kuvvetleri, son bir ayda yurt içinde ve yurt dışında 8’i büyük, 35’i orta çaplı olmak üzere toplam 43 operasyon icra etti. Operasyonlar neticesinde 226 terörist etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliğini sağlamak için yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Operasyonlar gece-gündüz, dağ-bayır demeden büyük bir kararlılıkla devam ediyor." denildi.

226 TERÖRİST ETKİSİZ HÂLE GETİRİLDİ

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz son 1 ayda yurt içinde ve yurt dışında 8’i büyük, 35’i orta çaplı olmak üzere toplam 43 operasyon icra etti. Operasyonlar neticesinde 226 terörist etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek." açıklamasında bulunuldu.