Trump gazetecilerin Biden'a kolay soru sorduğunu söyledi

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, katıldığı bir canlı yayında, dünkü basın toplantısında Joe Biden'a sorular soran gazetecileri adeta ispiyonlayarak kolay sorular sorduklarını söyledi.

Trump, Fox News kanalında katıldığı bir canlı yayında, basının Biden'a yönelik tavrını değerlendirdi.

AA'da yer alan habere göre, Biden'ın dün ilk kez resmi bir basın toplantısı düzenlediğini anımsatan Trump, "Basının soruları ilginçti ve çok enteresan bir şekilde sordular. Bunlar çok kolay sorulardı. Bu farklı bir dünya, böyle bir şey daha önce sorulmamıştı." ifadesini kullandı.

Trump, basın toplantısı esnasında Biden'ın Fox News'ten soru almadığına dikkati çekerek, "Bu toplantıyı izlemek gerçekten üzüntü vericiydi. Basın soruların altını dolduruyordu. (Fox Muhabiri) Peter Doocy'nin soru soramadığını fark ettim. Ortada zor bir soru olamazdı çünkü birisi Biden'ı zorlamaya kalkınca mikrofonu uzaklaştırmaya hazırdı. Olanlar saçmaydı." dedi.

SOSYAL MEDYA AMBARGOSUNU DEĞERLENDİRDİ

Twitter ve Facebook gibi sosyal medya organlarından uzaklaştırılmasına da değinen Trump, "Neredeyse bu durumu daha çok sevdiğimi söyleyebilirim." yorumunu yaptı.

Biden'ın Meksika sınırındaki göçmen politikalarını da eleştiren Trump, "Sınırdaki çocukların şartları insanlık dışı ve tehlikeli." değerlendirmesinde bulundu.