Transfer sezonu kapandı mı? Transfer dönemi bitti mi?

Transfer sezonu için geri sayım sona eriyor. 17 Haziran'da başlayan transfer döneminin ne zaman sona ereceği fulbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. TFF'nin yayımladığı takvimde transfer dönemi tarihleri yer alıyor. Peki, Transfer sezonu ne zaman kapanacak? Transfer dönemi bitti mi?

Transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. 17 Haziran'da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, TFF'nin yayımladığı takvime göre bu ay tamamlanacak. Ligde ilk transfer dönemi tam 84 gün sürdü. Peki, transfer sezonu ne zaman kapanacak? Transfer dönemi bitti mi?

TRANSFER SEZONU NE ZAMAN KAPANACAK?

Transfer dönemi, bugün (8 Eylül Çarşamba) saat 23.59'da tamamlanacak. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022'de sona erecek. İşte, transfer sezonu hakkında merak edilen detaylı bilgiler

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 10 Haziran'da başlaması gereken yaz transfer döneminin başlangıç tarihi 1 hafta ertelenerek 17 Haziran'da başlamıştı. Transfer dönemi bu gece kapanacak.