TOKİ iletişim numarası nedir? TOKİ telefon numarası kaç?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Yüzyılın projesi kapsamında 250 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ iletişim numarası nedir? TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası kaç? İşte tüm detaylar...

TOKİ tarafından bugüne kadar 1 Milyon 170.000 konut inşa edildi. Milyonlarca alt ve orta gelirli grup ev sahibi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın detaylarını duyuracağı sosyal konut projesinden ev almak isteyenlerin proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet etmiş olması, kendisi, eşi ya da çocukları üzerine tapuda kayıtlı konutunun olmaması gerekiyor.

TOKİ sosyal konutlarının aylık taksitleri asgari ücretlilerin ödeyebileceği tutarda olacak. Ödeme, toplam hane gelirinin yüzde 30'unu aşmayacak, 240 aya kadar vade imkanı sağlanacak.

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan konut projesi 81 ilde inşa edilecek ve en fazla konut, olası depremin en çok etkileyeceği İstanbul'da olacak. Proje kapsamındaki konutlarda yerel ve yatay mimari tercih edilecek, konutlar beş katı geçmeyecek şekilde hayat geçirilecek.

Başvuru şartlarını taşıyanlar arasında kura çekimi yapılacak. Proje kapsamında satışa sunulacak 100 bin arsa, elektrik, su ve doğal gaz altyapıları tamamlanmış, imar planları bulunan ve inşaat yapmaya hazır şekilde teslim edilecek.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurulan proje hakkında detaylı bilgi almak isteyen tüm vatandaşlar TOKİ iletişim numarası nedir? TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası kaç? sorularının yanıtlarını araştırıyorlar. TOKİ sosyal konut projesinin tüm detayları, başvuruları hakkında bilgi almak için;

İletişim: TOKİ 444 8654 numarasını arayabilirsiniz.

İnternet üzerinden detayları görmek içinde TOKİ'nin resmi internet sitesini https://www.toki.gov.tr/ ziyaret edebilirsiniz.

TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut 2022 başvuru sonuç tarihi belli mi?

TOKİ'ye kimler başvurabilir? TOKİ konut daire arsa başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar!

TOKİ başvuru bedeli kaç TL? TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022?

TOKİ 2+1, 3+1 daire fiyatları ne kadar? TOKİ 2022 ev fiyatları kaç TL?