TikTok uğruna ölüme uçtu

İstanbul Esenyurt'ta apartman çatısında ‘tik tok videosu' çeken 23 yaşındaki Kübra Doğan, bastığı plastik panelin çökmesi sonucu 50 metreden beton zemine düştü. O anları videoyu çeken kuzeni saniye saniye kaydetti.

DHA

İstanbul Esenyurt'a bağlı Sultaniye Mahallesi'nde önceki gün Kübra Doğan (23), 16 yaşındaki kuzeni Helen M. ile birlikte TikTok videosu çekmek için oturdukları 5 katlı binanın çatısına çıktı. İkili bir süre çatıda fotoğraf çekip video kaydetti. Helen M., cep telefonuyla görüntü kaydederken Kübra Doğan ise poz veriyordu. Kübra, çatıda oturduğu yerden inmek için plastik panele bastı. Genç kızın ağırlığını kaldıramayan panel çöktü, Kübra 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düştü. Kuzeninin düştüğünü gören Helen M. ailesine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

UYARDIK AMA DİNLEMEDİ

Amca Nebi Doğan, Kübra'yı video çekmemesi için uyardıklarını belirterek, "Gençlik işte, dinlemedi. Ama oraya ucuz plastik koyan müteahhidin de ihmali var" dedi.